top of page

lør. 16. feb.

|

NHKs treningslokale, Håkvikdalveien 31

Arbeidslyst og motivasjon

To-dagers kurs for hundeeiere som ønsker å finne frem arbeidslysten hos sin hund. Kurset passer for deg som har en hund som du ønsker å konkurrere med.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Arbeidslyst og motivasjon
Arbeidslyst og motivasjon

Tid og sted

16. feb. 2019, 09:00 – 17. feb. 2019, 15:00

NHKs treningslokale, Håkvikdalveien 31, Håkvikdalveien 31, 8520 Ankenesstrand, Norge

Om eventen

To-dagers kurs for hundeeiere som ønsker å finne frem arbeidslysten hos sin hund. Kurset passer for deg som har en hund som du ønsker å konkurrere med.

Som de fleste vet er motivasjonen i høy grad relatert til hvor mye arbeid vi ønsker å legge ned til å få det vi ønsker. Det spiller ingen rolle hvis det er hund eller menneske det gjelder. Når vi har lyst på noe er vi også villig å arbeide for det så lenge vi trur at lønninga faktisk kommer.

Under dette kurset ser vi på ulike verktøy for å lære hunden å bruke sin energi og fokus til at få det hunden vil ha! Dette lager nemlig arbeidslyst. Enkelt hva? Ikke særlig!

Det er mange feller og fallgroper underveis og det som er motiverende for en hund kan være like umotiverende for en annen. Hvorfor er hunden ofte så motivert på trening, men ikke på konkurranse? Hvordan kan vi lære hunden at arbeid lønner seg?

Under kursets gang ser vi på ulike strategier for å vekke og ivareta arbeidslysten og motivasjonen. Noen av de delene vi ser på er:

Hva kommuniserer vi til hunden?

- Klassisk betinging

- Operant betinging

- Krav og kriterier

Hvordan kan vi motivere hunden?

- Lek

- Mat

- Sosiale interaksjoner

Hva er demotiverende for hunden?

- Forventinger

- Urimelige krav

- Miljø

For at du og din hund skal få ut mest mulig av dette kurset er det en fordel hvis hunden din er motivert å leke med leker og har lyst på mat.

Instruktør:

Markus Eriksson

Priser:

Kursplass - medlem: kr 300,-

Kursplass - ikke-medlem: kr 450,-

Påmeldingen er bindende.

Påmeldingsfrist:

16.02.19

Billetter

  • Kursplass - medlem/ikke-medlem

    Velges uansett om du er medlem eller ikke-medlem. Medlem: kr 300,- Ikke-medlem: kr 450,- Betales til kontonummer: 4520 1492215 Betalingsfrist: 16.02.19

    kr 450,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page