Hverdagslydighet

Treningshallen

• Facebook Social Ikon

Hva er hverdagslydighet?

På hverdagslydighetstreningen trener vi på grunnleggende ferdigheter for hunder. Det kan være sitt, dekk, bli, innkalling, osv.. Bronsemerket i lydighet er målet for treningen. På alle treningene er det instruktør tilstede.

Treningene er for alle hundeeiere og alle typer hunder, uansett nivå.

NB! HVERDAGSLYDIGHETSTRENINGENE HAR IKKE STARTET OPP IGJEN ETTER SOMMERFERIEN! OPPSTART VIL BLI ANNONSERT.

Treningen er delt i to (se nye treningstider ovenfor):

1. Nybegynner: kl. 17:30 - 18:00

2. Viderekommende: kl. 18:15 - 19:00

Informasjon til alle deltakere på hverdagslydighet:

• PLUKK/TØRK OPP ETTER HUNDEN: Om hunden har gjort i fra seg utenfor skal dette selvfølgelig plukkes opp. Det er ingen beregnet søppel for slikt avfall i hallen, så derfor må posen tas med hjem. (Om du ikke har med en pose, kan du sikkert få en av noen andre.) Om hunden markerer inne i hallen, SKAL dette vaskes opp. Vaskeutstyr er lett tilgjengelig inne i hallen.

• BETALING/TRENINGSDAGBOK: Alle som er på treningene må betale for dette. Prisene henger inne i hallen (og på nettsiden). Alle er også nødt til å skrive seg inn i treningsdagboken med navn og betalingsmetode (Vipps/nettbank/abonnement).

• INNESKO: Husk at alle som benytter hallen er nødt til å ha på innesko.

• LUFTING: Luft hunden godt før dere kommer til treningen - slik at vi slipper uhell. Pass også på at hundene ikke markerer i inngangspartiet. Om hunden gjør i fra seg skal dette - som nevnt tidligere - plukkes opp!

• HUNDETRENING: Vi trener med positive innlæringsmetoder. Dette vil blant annet si at hard korrigering og dreging/røsking i bånd ikke er ønskelig. Unntak er KUN om det er fare for hunden selv eller andre.

• Pause: Når vi har pause, er det viktig at hundene får en pause. Det vil si at du IKKE skal trene med hunden i pausen. Om du har med bur i hallen, legg hunden der.

• Trener: Om det er flere som trener samme hund, vil vi anbefale at minst en av personene er med på hver trening.

Kontaktpersoner/instruktører:

Kan også nås via Messenger.

Velkommen!

Huskeliste til treningen:

1. Innesko

2. Godbiter (mer enn du tror)

3. Bånd (helst ikke flexi-line)

4. Hundeposer

INFORMASJON I FORBINDELSE MED KORONAVIRUSET:

På grunn av begrensede plasser grunnet koronaviruset er vi nødt til å ha påmelding. Påmelding finner du her. Det er maks tillatt med 10 deltakere. Alle som kommer blir nødt til å skrive seg opp på en liste, slik at vi kan starte en eventuell smittesporing dersom dette er nødvendig. Husk å holde minimum én meter avstand, og ellers følge smitteverntiltakene fra myndighetene.

Nye treningstider:

• Nybegynner: kl. 17:30 - 18:05

• Viderekommende: kl. 18:15 - 18:50

Det er viktig at alle kun er på treningen i deres treningsgruppe.

Narvik hundeklubb, Boks 91, 8502 Narvik

• Facebook - White Circle