top of page

ons. 27. mai

|

NHKs treningslokale, Håkvikdalveien 31

Hverdagslydighet

Narvik Hundeklubb ønsker velkommen til hverdagslydighetstrening! På grunn av begrensede plasser grunnet koronaviruset er vi nødt til å ha påmelding. Vær vennlig å lese all informasjonen som står her.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Hverdagslydighet
Hverdagslydighet

Tid og sted

27. mai 2020, 17:30 – 19:00

NHKs treningslokale, Håkvikdalveien 31, Håkvikdalveien 31, 8520 Ankenesstrand, Norge

Om eventen

Narvik Hundeklubb ønsker velkommen til hverdagslydighetstrening! På grunn av begrensede plasser grunnet koronaviruset er vi nødt til å ha påmelding. Det er maks tillatt med 10 deltakere. 

Vennligst les alt som står her før du melder på.

Alle som kommer blir nødt til å skrive seg opp på en liste, slik at vi kan starte en eventuell smittesporing dersom dette er nødvendig.

Du melder deg på under på den gruppen du tilhører. Betaling skjer ikke her via nettsiden, men på normal måte, selv om billettene er gratis her.

Husk å holde minimum én meter avstand, og ellers følge smitteverntiltakene fra myndighetene.

Praktisk informasjon:

 • Nybegynner: kl. 17:30 - 18:05
 • Viderekommende: kl. 18:15 - 18:50

Hver gruppe har en treningstid på 35 minutter. Dette er for å få tid til å bytte grupper uten at for mange personer samles. Vi ber nybegynnergruppa om å forlate snarest mulig etter endt treningsøkt. Vi ber også viderekommendegruppa om å ikke komme inn i hallen før kort tid før oppsatt treningstid. Dette vil blant annet si at nybegynnergruppa ikke kan bli igjen for å se på viderekommendegruppa og omvendt. Vi ber i tillegg om at det kun kommer én person per hund slik at flest mulig kan komme. 

Gennerell informasjon til alle deltakere på hverdagslydighet:

 • PLUKK/TØRK OPP ETTER HUNDEN Om hunden har gjort i fra seg utenfor skal dette selvfølgelig plukkes opp. Det er ingen beregnet søppel for slikt avfall i hallen, så derfor må posen tas med hjem. (Om du ikke har med en pose, kan du sikkert få en av noen andre.) Om hunden markerer inne i hallen, SKAL dette vaskes opp. Vaskeutstyr er lett tilgjengelig inne i hallen.
 • BETALING/TRENINGSDAGBOK Alle som er på treningene må betale for dette. Prisene henger inne i hallen (og på nettsiden). Alle er også nødt til å skrive seg inn i treningsdagboken med navn og betalingsmetode (Vipps/nettbank/abonnement).
 • INNESKO Husk at alle som benytter hallen er nødt til å ha på innesko.
 • LUFTING Luft hunden godt før dere kommer til treningen - slik at vi slipper uhell. Pass også på at hundene ikke markerer i inngangspartiet. Om hunden gjør i fra seg skal dette - som nevnt tidligere - plukkes opp!
 • HUNDETRENING Vi trener med positive innlæringsmetoder. Dette vil blant annet si at hard korrigering og dreging/røsking i bånd ikke er ønskelig. Unntak er KUN om det er fare for hunden selv eller andre.
 • Pause: Når vi har pause, er det viktig at hundene får en pause. Det vil si at du IKKE skal trene med hunden i pausen. Om du har med bur i hallen, legg hunden der.
 • Trener: Om det er flere som trener samme hund, vil vi anbefale at minst en av personene er med på hver trening.

Huskeliste til treningen:

 1. Innesko
 2. Godbiter (mer enn du tror)
 3. Bånd (helst ikke flexi-line)
 4. Hundeposer

Instruktører er som vanlig Oddgeir Nergaard og Ole Nergaard (kan skje endringer).

Velkommen!

Billetter

 • Nybegynner

  Fra kl. 17:30 - 18:05.

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet
 • Viderekommende

  Fra kl. 18:15 - 18:50

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page