lør. 09. mar. | Håkvikdalsveien 31 (NHKs treningslokale)

Konkurranserettet rallylydighetskurs

Kurset er for deg som enten konkurrerer i rallylydighet, eller som har et ønske om å konkurrere i sporten. Det er et videregående kurs som ikke vil ha fokus på skiltinnlæring.
Registreringen er lukket
Konkurranserettet rallylydighetskurs

09. mar. 2019, 09:00 – 10. mar. 2019, 15:00
Håkvikdalsveien 31 (NHKs treningslokale), Håkvikdalveien 31, 8520 Ankenes, Norge

Om eventen

Instruktør: Cecilie Salander Sæther

Påmeldingsfrist: 20. februar 2019.

Litt informasjon om instruktøren:

Cecilie Sæther er utdannet ved Lundqvist hundeskole, og har flere års erfaring innen hundetrening og hundehold. Hun er i tillegg godkjent instruktør i rallylydighet, gjennom Norsk rallylydighetsklubb, og godkjent instruktør i Weight Pull gjennom Norwegian weight pull club. Hun har lang utdannelse innenfor pedagogikk og læringsteori, noe som er byggestenene til hvert kurs. Hun startet opp Minipina hundekurs i Hvittingfoss i 2016.

Alle kursene bruker positive innlæringsmetoder, der motivasjon og samarbeid ligger i fokus. For at hver enkelt hund og eier skal få tett oppfølging er det maksimalt 6 deltakere pr. kurs.

Cecilie jobber selv aktivt med hund, og konkurrerer innenfor lydighet, rallylydighet, canicross, weight pull og freestyle/htm.

Priser:

Kursplass (ikke-medlem) - kr 2300,- *UTSOLGT - IKKE TILGJENGELIG* Venteliste er tilgjengelig.

Kursplass - medlem - kr 2000,- *UTSOLGT - IKKE TILGJENGELIG* Venteliste er tilgjengelig.

Observatørplass - kr 500,-

Påmeldingen er bindende.

Betalingsfrist: 1. mars 2019.

Førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Venteliste er tilgjengelig, men gir IKKE garantert kursplass.

Billetter
Antall