Klubbmesterskap i bruks og lydighet 2020

I helgen har vi avholdt årets klubbmesterskap både i bruks og lydighet her i Narvik Hundeklubb.

Bruks

På Lørdagen hadde vi 10 ekvipasjer påmeldt i bruks. 5 ekvipasjer i klasse D, 3 ekvipasjer i klasse C og 2 på rundering. Det var fine resultater på alle som en, og jeg blir stolt av å se så masse fine brukshunder i klubben vår.

Resultatene for klasse D:

1. plass og Klubbmester: Bodil med Tulla

2. plass: Christine og Kompis

3. plass: Kristin med Kripos

4. plass: Tine med Freke

5. plass: Bente med Minna

Resultatene for klasse C:

1. plass og Klubbmester: Susanne med Vassi

2. plass gikk til Øistein med Garm

3. plass gikk til Kristin og Bravo.

Rundering

Klubbmester, klasse C: Øistein med Garm.

Klubbmester, klasse D: Bente med Minna

Gratulerer så masse til alle sammen for vell gjennomført, og en ekstra grattis til våre klubbmestere 2020.

Lydighet

Årets klubbmesterskap i Lydighet fant sted i Robakken ved klubbhytta på Søndagen. Med et nydelig vær og godt humør kunne vi avholde årets klubbmesterskap i lydighet. Her fikk vi se masse bra lydighet. Vi var heldige å fikk publikum rundt ringen til og med. Vi hadde 9 ekvipasjer påmeldt, 2 i klasse 1, 5 i klasse 2, og 2 i klasse 3.

Resultater, klasse 1:

1. plass og Klubbmester: Kristin med Kripos