top of page

Rallygruppa med storfangst i Steigen

12. - 13. juni arrangerte Steigen Hundeklubb et vel gjennomført rallylydighetsstevne i fantastiske Steigen, nærmere bestemt; Strandmoa Gård. Her var rallygruppa fra Narvik godt representert!

Fra venstre: Marianne, Tove, Ole, Torill, Irene og Hege

Lørdag 12. juni 2021

Lørdagen sikret Narvik seg vinnere og pallplasser i klasse 2, 3 og elite!


Marianne & Ajax debuterte i klasse 2, og dette resulterte i en 1. plass og 1. premie! Irene & Mira gikk også et godt løp i klasse 2!


I klasse 3 denne dagen var det kun deltakere fra Narvik. Vi gratulerer Tove & Maiko med en 1. plass og 1. premie (og direkteopprykk til elite!). Hege & Dixie debuterte og gikk til en 2. plass og en 1. premie. 3. plassen gikk til Torill & Luna, også med en 1. premie - og debutanter i klasse 3!


Eliteklassen bestod også 100% av deltakere fra Narvik, nemlig Ole & Tulla. Resultatet ble en 1. plass med en 3. premie!


Søndag 13. juni 2021

Stevnets andre dag var her, og denne dagen bød på flere utfordringer og oppturer!


I klasse 2 kom Tove & Pippi på en 2. plass med en 1. premie. Ellers ble det to nydelige disker på både Marianne & Ajax og Irene & Mira. Begge gikk nydelige løp!


I klasse 3 denne dagen vant Hege & Dixie med en 1. premie. Tove & Maiko kom på en andreplass med også her med en 1. premie. Vi gratulerer dermed Tove & Maiko med RL3 og opprykk til klasse Elite! Torill & Luna gikk til en fin tredjeplass med 3. premiering.


Søndagen disket Ole & Tulla i elite.


Vi gratulerer alle sammen med vel gjennomført!!!


Hele gjengen har hatt det supertrivelig ilag i Steigen, og vi har tatt med oss masse lærdom i bilene hjem til sælveste By1!

168 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page